Miresevini tek T2ISFA

Të orientuar drejt cilësisë! Për shoqërinë T-2IS-FA është më tepër se një parim , me shumë se një slogan është më shumë sesa nje objektiv afatgjatë.

Orientimi drejt cilësisë është parimi ynë kryesor i cdo aktiviteti që ndërmerret në shoqërinë tonë. Cilësia është kryefjala dhe ideali që na përfaqëson në tregun e materialeve të celikut. Me një përgjegjshmëri të lartë ndaj cdo klienti dhe partneri ,orientimi drejt maksimizimit të cilësisë është një rrugë me destinacionin tregjet e mëdha europiane.

Duke u përpjekur që cdo lloj produkt të jetë I krahasueshëm me produktet me të mira europiane, nëpërmjet partneriteteve mundësojmë një trëg me rrjetat e telit,zgarat e galvanizuara dhe cdo material celiku që kërkohen në treg,nga më cilësoret. Tregu europian është më I prekshëm se kurrë me materialet tona të cilat,zotërojnë cilësinë,cmimin konkurrues dhe standartet që janë të padiskutueshme.

T-2IS-FA është në tregun shqiptar që prej vitit 2001 duke importuar eksportuar materiale celiku që prej 11 vjetësh. Me një aktivitet të palodhur dhe serioz është shndërruar në një nga kompanitë liderë në fabrikimin e rrjetave të telit të celikut ,profileve të celikut,zgarave të galvanizuara dhe shumë materiale të tjera me origjinë celiku.

Si një nga pjesët më fondamentale të prodhimit ,  ato duhet të jenë dhe më cilësoret për të realizuar punime të standarteve europiane.

T-2IS-FA është kompania shqiptare me një numër shume te lartë të partneriteteve me kompani si SIdenor,Elastron,OZYASAR Turkey,Bros GEORGANTA Co e shumë kompani të tjera elita e celikut. Të orientuar drejt suksesit dhe tregut europian më një shpëjtësi konstante dhe me vizionin e një të ardhmjeje të ndritur.